Förlåt....

för taskig uppdatering, vi har inte varit uppkopplade varje dag, det har varit så jäkla dyrt!! Vi stannade i wollongong onsdag till måndag, hann me bl annat massor med solande, lite kallt i havet bara :(. Vi va in till Sydney o kollade på Opera house o Bondi Beach, fast det var så mycket folk på Bondi så vi var aldrig ner dit. Vi var iväg i en National Park o kollade på vilda Nappar, skithäftigt :). Vi var på zoo o kollade på koalor o klappade kängurur. Bilder kommer, väntar på Johans, han har de bästa :). I måndags började färden uppåt, Johan körde, så det blev en lång tur, vi startade halv 9 på morgonen o stannade vid 9 på kvällen, då hade vi tagit oss ca 80 mil till Ballina, där vi stannade i 2 nätter o badade o solade, va till tandläkaren igen :(, innan vi i onsdags morse fortsatte färden till Noosa Head, Qld där vi är nu. NU snackar vi om väder, drygt 30 grader, jättevarmt i vattnet, över 25 på nätterna, helt fantastiskt! Visst ja, klart vi va ner på Bondi innan vi lämnade Sydney, det ville vi ju inte missa :) Lite blandade bilder kommer här

Kommentarer
Postat av: Sannie

Vilka härliga bilder :)

2011-11-11 @ 08:58:51
Postat av: Sannie

Hej på er!



Flytten går bra och vi har nästan fått över allt... lite små saker som är oviktiga är kvar :)

Nappe ser ut att ha det bra och han äter bra, är där minst varannan dag och sitter någon timme med honom :) Kram på er alla

2011-11-11 @ 09:02:04
Postat av: Maria

Ohhh så härligt ni ser ut att ha det! Lite avis är man ju! Är det Bondi på bilden? Ser ju inte too crowded ut i alla fall. Shit va' nice! :-)



Skickade just ett sms till dig Sandra, innan jag såg inlägget här. Säg som sagt till om jag ska åka dit någon dag! :-)



Äter ni någon god mat då? Eller lever ni på frukt och vatten nu? ;-)



// Matnörden

2011-11-11 @ 11:03:00
Postat av: Pappa

Hej på er. Äntligen har vi fått höra från er. Ser sådär härligt ut som man föreställer sig. Blir riktigt avundsjuk på er men ni är värda detta. Är alla nappar vita?

Vi har bokat 4 veckor i Spanien, hela feb, men det är ju inget mot detta.

Ha de gott och många kramar

Pappa/morfar och Lola

2011-11-11 @ 11:40:13
Postat av: anna

Klart det va Bondi ;). Kommer fler fina bilder, men jag har Jennifers dator nu o mitt minneskort funkar inte på den, ska fixa senare. Vi e i Rockhampton nu på väg mot Cairns, 30 grader o varmare blir det, e visst värmebölja i Cairns just nu :))) Ikväll ska vi äta maffiga köttbitar, Rockhampton är Beef Capital of Australia, längtar redan. Spanien låter ju oxå mysigt, tror inte du skulle vilja spela golf här, pappa, liiite för varmt. Kramar till alla

2011-11-14 @ 08:01:34
Postat av: Morfar

Hej igen

En liten fråga till Jennifer? Hur luktar Koala och Känguru? Bara sådär på ett ungefär. Har du det bra Down Under? Varmt och skönt har jag sett. Måste vara massor med nyheter och annan natur.

Kramar

Morfar

2011-11-14 @ 22:00:21
Postat av: Jennifer

hejhej :)

jag klappade aldrig på koalorna, så vet varken hur dom känns eller luktar. men kängurun var jätte mjuk och luktade inget speciellt, iallafall inte vad jag märkte.

Kram Jennifer

2011-11-15 @ 13:27:30
Postat av: Morfar

Hej på dig

Kul att få höra hur de är. Lova bara att inte klappa och krama alla djur, alligatorer, ormar mm, haha. Ha det så gott och njut av allt du får se och känna. Här börjar det närma sig med snö och elände.

Ha det så bra och hälsa alla.

Kramar från morfar o Lola

2011-11-15 @ 18:23:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0